top
english | shqip 
закажете преглед: тел. 02.311.3979 | тел. 02.322.0537 | contact@fizijatrika.com.mk
levo
цел
третираме
процедури
за нас
локација
на почеток

 

 

 

Третмани


Во специјалистичката ординација ФИЗИЈАТРИКА третираме:


дископатија
лумбоишијалгија
спондилоза
остеопороза
болки во вратот и половината
артрози на зглобови
ревматски заболувања
парези и парализи на периферни нерви
скршеници на коски
спортски повреди итн.

» повеќе за процедурите кои ги применуваме


 
dno
© Физијатрика, 2008. Сите права се задржани.
креирано од блесок.веб.дизајн